Cum on my lips

L

LongTermRp

Guest
Heya. I can't say too much about myself. At the moment 38 unemployed housewife. Bored with one to one scenes. That's why my preferred roleplay involves at least mmf components. Day by day, message by message Long term rp. I'm 166cm, curvy, my weight comes and goes. Hairy pussy, tight virgin anus, 34c soft boobs, longish black hair and thick lipped mouth. Ask about possible scenes and/or send your ideas and suggestions in conversation/pm. Call me Helen. Love when men cum on my lips or make captions and or tributes

Feel free to send bukkake pics, cei captions , fake celebrity cum pics etc... They make my day

Heya. I can't say too much about myself. At the moment 38 unemployed housewife. Bored with one to one scenes. That's why my preferred roleplay involves at least mmf components. Day by day, message by message Long term rp. I'm 166cm, curvy, my weight comes and goes. Hairy pussy, tight virgin anus, 34c soft boobs, longish black hair and thick lipped mouth. Ask about possible scenes and/or send your ideas and suggestions in conversation/pm. Call me Helen. Love when men cum on my lips or make captions and or tributes
I’d love to see

Ahoj. Nemůžu o sobě moc říct. Momentálně je mi 38 a jsem nezaměstnaná v domácnosti. Nudí mě individuální scény. Proto moje preferovaná hraní rolí zahrnuje alespoň prvky MMF. Den za dnem, zpráva za zprávou. Dlouhodobé RP. Měřím 166 cm, mám křivky, váha přichází a odchází. Chlupatá kundička, těsný panenský anus, 91 cm měkká prsa, delší černé vlasy a tlustá ústa. Zeptejte se na možné scény a/nebo mi pošlete své nápady a návrhy do konverzace/soukromé zprávy. Říkejte mi Helen. Miluji, když mi muži stříkají na rty, nebo dělají titulky a/nebo vzdávají hold.
Mohli by udělat 69 a udělat to ve stejnou dobu

I’d love to fuck you long and hard till your ready to cum, then use my tongue and fingers to finish you off so you cum allover my face, ride my face hard

Featured content

Back